Win! Freedom Beads

Jullie hebben het vast wel eens meegekregen, maar Zuid-Amerika kampt met een groot probleem: ontbossing. Hier moet aan gedaan worden, zo vond MijnJas, en daar zijn wij het natuurlijk helemaal mee eens!

Door het grootschalig kappen van bomen blijven er veel te weinig over. En dat terwijl bomen ervoor moeten zorgen dat wij voldoende zuurstof hebben. Behalve het feit dat het slecht is voor het milieu, en dat het slecht is voor ons, is het ook nog eens heel erg voor alle dieren die de bossen gebruiken om te (over)leven.

Iedereen die Freedom Beads koopt helpt Zuid-Amerika, en behalve dat zijn ze ook gewoon ontzettend leuk! Want zeg nou zelf, die Freedom Beads staan toch ontzettend leuk om jouw pols? Dat komt goed uit, want ik mag 2 Freedom Beads weggeven!

p1330061

Hoe doe je mee?

Mee doen is heel simpel, het enige dat je hoeft te doen is je inschrijven op de nieuwsbrief van popcornmeisjes en je maakt automatisch kans. Inschrijven kan makkelijk en snel door je e-mailadres in het volgende vlak in te vullen.

Ja, ik wil me inschrijven voor de nieuwsbrief!


Algemene voorwaarden

 • Na sluiting van de winactie stuur ik de winnaar een mailtje dat hij of zij gewonnen heeft. Heb ik binnen een week geen reactie met de adresgegevens, dan loot ik opnieuw voor een andere winnaar
 • De actie duurt t/m 15 oktober, daarna wordt er een winnaar gekozen. Zorg dus dat je op tijd bent met mee doen, daarna is winnen echt niet meer mogelijk.

Alvast heel goed nieuws voor de mensen die niet winnen: Mocht je nu toch Freedom Beads willen bestellen, als lezer van Popcornmeisjes hoef je geen verzendkosten te betalen! Hoe leuk is dat?!? Bestellen kan via deze link; vermeld daar ook even dat je via popcornmeisjes bent gekomen šŸ˜‰

p1330054Ā 

Deze winactie is tot stand gekomen in samenwerking met MijnJas.com –> FreedomBeadsĀ 

 

Post Author: Tessa

Tessa, 22 jaar met een passie voor series en popcorn. Schrijft ook voor www.tessaijmker.nl en www.indegevangenis.nl en is bijna 24/7 online te vinden.

2 reacties op “Win! Freedom Beads

 • Sabine

  (28 september 2016 - 21:57)

  Oh die zijn te leuk! Doen mij enorm denken aan mijn armbanden met edelstenen die vroeger helemaal in waren, stiekem zien deze er leuker uit haha!
  Oh trouwens bij mijn Spam Je Blog was er geen correcte link naar jullie site gelinked, die heb ik even erbij gezet voor jullie zodat anderen jullie alsnog kunnen bezoeken :))

  • Tessa

   (2 oktober 2016 - 16:09)

   Wat leuk dat je ze mooi vind, je doet dan toch wel mee aan de winactie, he?
   Wat aardig dat je de link erbij hebt gezet, ik zal gelijk even kijken op Facebook wat er niet goed is gegaan. Bedankt voor het mee denken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *