Redactie

sidebar_image

Tessa, 22 jaar met een passie voor series en popcorn. Real-life vrij verlegen, maar daar is online niks meer van over. Schrijft ook op www.tessaijmker.nl en www.indegevangenis.nl en is bijna 24/7 online te vinden.
Tessa is naast eigenaresse en schrijfster van www.popcornmeisjes.nl ook freelance redactrice en altijd in te huren voor extra opdrachten.


IMG_5270-400x300
Anna, 15 jaar oud, zit nu in de derde. Ze is vrolijk, lekker maf, en vooral heel erg gek op schrijven! Ook houdt ze van dansen, tennis, lezen, spelen met haar hond, lol maken met vriendinnen en netflixen. Elke maandag post ze een blog, die kan gaan over van alles, zoals: Fashion, beauty, lifestyle, interieur, muziek en meer. Ze hoopt dat jullie het leuk gaan vinden.

w85ygBUo1ZbC0S4CbRBKLokkkmyYie-YAlhcglHs07Y
Tabitha, 16 jaar oude 5 VWO’er met een dubbelleven als fangirl. Verzot op pizza, politieseries en boeken. Schrijft al sinds ze een pen kan vasthouden en leest alles wat los en vast zit, inclusief etiketten. Ze is fulltime op Instagram te vinden en blogt hier elke maandag om 4 uur, over werkelijk van alles!

mom
Steffi is 14 jaren komt uit België. Ze is een creatieve en bezige bij. Je kan elke dinsdag, donderdag en zondag om 12.00u een post van haar verwachten. Die zullen gaan over alles waar meiden van houden! Wil je meer info over Steffi weten ? Laat dan een reactie en ze antwoord op al jouw vragen.

SI_20150925_212845Daphne, 14 jaar oud en zit nu in 3 Gymnasium. Verslaafd aan Netflix, slapen, lezen, muziek luisteren, volleyballen en schrijven. Ze is dol op het leren van nieuwe dingen en vindt het super leuk om andere landen te bezoeken. Haar blogs zullen vooral gaan over films, boeken, series en muziek. Maar ook zullen er soms wat creatievere dingen voorbij komen (DIYs). Neem zeker even een kijkje op haar YouTube en/of Pinterest! Voor de links naar haar YouTube en Pinterest check je even haar biografie (te vinden onderaan elke blog van Daphne).

 

 


fleur

 

 

 

 

Fleur, 15 jaar oud en zit in 5VWO. Ze houdt ervan om te acteren, te zingen , te lezen en te schrijven. Verder vind ze het geweldig om verschillende musicals te bezoeken en series te kijken. Muziek is ook echt iets waar ze écht niet zonder kan. Van haar kun je blogs verwachten op dinsdag, donderdag en zondag, met onderwerpen die van lifestyle tot beauty, reviews en tips.


 

 

 

 

 


lisa

 

 

Lisa, 14 jaar oud en zit in 4VWO. Haar hobby’s zijn piano spelen, hardlopen en series kijken. Ze schrijft blogposts over lifestyle, make-up en nog veel meer.

 

 

 

 

 

 


Popcornmeisjes

 

 

 

Marieke, 15 jaar oud, zit nu in de 4e van het gymnasium.

Naast haar grootste hobby’s naaien, pennyboarden, netflixen en youtube kijken, maakt ze ook haar eigen YouTube filmpjes voor haar eigen kanaal MajesticMari.
Van haar zie je posts op woensdag, en zaterdag om 15:00. Die posts kunnen gaan over alles wat haar bezighoudt!


 

Unknown

Annelot, 16 jaar oud en zit in 4 HAVO

Je kan me altijd vinden met een lach op mijn gezic
ht. Ik hou van schrijven, serie’s kijken en dansen. Ik schrijf ook op; www.fobelinl.wordpress.com en ben vaak online. Je kan hier elke donderdag om 09:00 een artikel verwachten over; lifestyle, beauty, fashion en alle andere dingen die ik leuk vind. En neem zeker even een kijkje op mijn blog.

 

 


 

Ik ben Tara 13 jaar oud en ik zit in 2 h/v. Mijn leven bestaat uit school, bloggen en lekkere dingen bakken. Naast dit vind ik het heerlijk om met vriendinnen af te spreken!