Op vakantie naar Italie

De zomervakantie is nog maar net afgelopen, maar ik kan me niet voorstellen dat ik de enige ben die aan mijn komende vakantieland aan het denken is. 

Persoonlijk zijn er ontzettend veel landen waar ik in mijn leven nog een keer naar toe wil gaan. China bijvoorbeeld, of Italie. Waarom Italie, vraag je je misschien af? Nou, Italie is relatief dichtbij, dus je bent niet veel tijd kwijt aan reizen. Hoewel ik reizen ontzettend leuk vind, en ik graag in de auto zit (bijvoorbeeld, of in het vliegtuig) ben ik iets te ongeduldig om lang te moeten wachten tot ik op de plek van bestemming ben. Tja, wachten is gewoon niet helemaal mijn ding. Gelukkig is er onderweg voldoende te doen: lezen, Netflix en spelletjes zijn mijn favorieten.

Maar, voor het daadwerkelijk zo is, moeten we eerst nog een vakantie boeken. Gelukkig hoeft dat niet moeilijk te zijn, op deze website vind je namelijk leuke, luxe (niet geheel onbelangrijke) campings om je zomer door te brengen.

Zowel aan de kust als in het binnenland bieden zij mooie campings waar je het gemakkelijk een aantal weken kunt volhouden. Zie je jezelf al liggen? Met een boekje in je hand, bikini aan, snorkelset mee om te genieten van de natuur? Lekker eten, barbecuen bijvoorbeeld. Sowieso (zo is mijn ervaring) smaakt eten op vakantie altijd lekkerder dan thuis.

Deze blog is geschreven in samenwerking met: http://www.lux-camp.nl/vakantie-italie.html
Trefwoord: vakantie italie

Post Author: Tessa

Tessa, 22 jaar met een passie voor series en popcorn. Schrijft ook voor www.tessaijmker.nl en www.indegevangenis.nl en is bijna 24/7 online te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *