Disclaimer

Op Popcornmeisjes verschijnen zowel persoonlijke als informatieve artikelen. Hoewel wij er altijd naar zullen streven juiste informatie te verstrekken, kan het voor komen dat bepaalde informatie achterhaald of onjuist blijkt te zijn. Wij zullen dit ten aller tijde proberen te voorkomen, maar houd hier rekening mee. Wij zijn geen professionals op de gebieden waarover wij schrijven, maar wij schrijven de artikelen vanuit eigen kennis, de kennis die we van internet halen of eigen ervaringen.

Op Popcornmeisjes zijn bepaalde systemen actief waardoor wij een beetje geld kunnen verdienen met de blog. Deze systemen houden de blog draaiende, en zijn dus noodzaak. U kunt hier dus blogposts vinden waarvoor is betaald of waarvoor wij een product hebben ontvangen. Dit zullen wij altijd bij de blogpost vertellen, en wij garanderen open en eerlijk te blijven over onze mening en/of visie. Ook wanneer er betaald voor een bepaald artikel zullen wij onze mijn mening geven zoals die is. Naast betaalde blogposts kunt u af en toe een banner vinden. Popcornmeisjes heeft hier voor betaald gekregen om deze te plaatsen of is geplaatst voor affiliate. Wij zullen zorgen dat ze op een plaats staan waar u als lezer geen last heeft van de banner.

Daarnaast is Popcornmeisjes lid van Linkpizza, dat betekent dat u regelmatig affiliatelinks kunt aantreffen op de blog. Zodra u een product koopt via een van deze links krijgt Popcornmeisjes een bepaald percentage van dat bedrag. Dit percentage wordt betaald door de verkopende partij, en u hoeft daar dus geen cent voor neer te leggen. Deze manier van adverteren is zowel handig voor de lezer, als een mooie kans voor om de blog draaiende te houden.