Camping Le Brasilia

Hoe ga jij het liefst op vakantie? Ben jij het luxe hotel-type, of ben jij meer iemand die in de natuur wil leven. Persoonlijk zie ik de charme van allebei wel in, en daarom wil het vandaag hebben over Camping Le Brasilia – die heeft het allebei.

Camping Le Brasilia is gelegen in het prachtige Frankrijk. Een van de favoriete vakantielanden van ons Nederlanders. Niet zo gek, want zowel het weer, als de natuur zijn er prachtig. En, hoewel de naam anders suggereert, is het dus ook nog vrij dichtijk huis. Je hoeft niet echt naar BraziliĂ« 😉

Op de camping zijn er verschillende leuke activiteiten te doen. Zo kun je er boogschieten, leren zeilen (hoe gaaf!), maar je kunt er ook paardrijden. Voor de mensen die geen afstand kunnen nemen van hun nodige portie luxe vind je er ook een kapper en een ijssalon.

Voor pubers en jong volwassenen is er een discotheek om ’s avonds helemaal los te gaan, maar je kunt er biljarten en er is een leuke bazaar. Niet voor niets is le brasilia een 4-sterrencamping.

Zoals ik net al noemde is Le Brasilia een combinatie van kamperen en een luxe hotel. Dit omdat er zo ontzettend veel voorzieningen zijn om je te vermaken. Maar er is meer, dat ik nog niet genoemd heb: deze camping heeft namelijk een heel mooi zwemparadijs. Glijbanen, kinderbadje en palmbomen, veel luxer kun je het niet hebben. Ben je het uitzicht al zat? Ik kan het me niet voorstellen, maar mocht het zo zijn kun je ook altijd naar het strand. Dat is daar namelijk ook 😉

Deze post is geschreven is samenwerking met Lux-Camp.

Post Author: Tessa

Tessa, 22 jaar met een passie voor series en popcorn. Schrijft ook voor www.tessaijmker.nl en www.indegevangenis.nl en is bijna 24/7 online te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *